Elektronikingenjör till innovativa Scanreco!

Scanreco är idag den ledande OEM-leverantören av professionella fjärrstyrningssystem till internationella kran- och maskintillverkare. Scanreco har utvecklat och levererat tillförlitliga fjärrstyrningssystem till alla delar av världen sedan 1980-talet vilket också varit nyckeln till framgång. Vill du vara med på Scanrecos fortsatta resa? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Nu söker Scanreco en elektronikingenjör till sitt kontor i Sätra. Företaget andas utveckling och engagemang, något som tydligt syns i deras internationella expansion. Om du har en bakgrund som elektronikingenjör och vill bli en del av ett företag som verkligen värdesätter sina medarbetare är detta den unika chansen för dig. Scanreco erbjuder inte bara utmanande arbetsuppgifter utan också en möjlighet till att vara med och utveckla ny och innovativ teknik. Hos Scanreco är det högt i tak och ett nära samarbete till alla nivåer i organisationen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Scanreco.

ARBETSUPPGIFTER

Idag är Scanreco i framkant inom trådlösa styrsystem för mobila maskiner såsom lastbil och industrikranar, där de idag står för mycket nyutveckling för branschen.

Nu söker Scanreco dig som har erfarenhet inom elektronikkonstruktion och som söker sig till en långsiktig och stabil organisation. Som elektronikkonstruktör hos Scanreco arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med dina kunder. Som en del i HW-teamet innebär din roll självständigt men stimulerande arbete med många kontaktytor och en delaktighet i hela processen, från kravställning hos kund till serieproduktion. Arbetsuppgifterna är precis som din roll väldigt breda och innebär bland annat:

 • Schemaritning, layout, EMC och verifiering
 • Kravställning och dokumentation för inbyggda säkerhetskritiska realtidssystem.
 • Uppdatering och förvaltning av befintliga produkter

Som elektronikkonstruktör är du även delaktig i att systemera produkterna tillsammans med andra funktioner inom utvecklingsavdelningen. Tjänsten kan också komma att inkludera någon resa per år, såväl inom Europa som till andra världsdelar då Scanreco är ett internationellt bolag.

Vi tror att du kommer trivas här om du precis som Scanrecos medarbetare brinner för ny teknik och vill komma till ett företag där du vill ha en långsiktigt stimulerande roll som utmanar dig varje dag. Vidare finns det stora möjligheter till personlig utveckling genom bland annat utbildning och kurser.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning mot elektronik
 • Har cirka 2-5 års arbetslivserfarenhet av elektronikkonstruktion och arbetat i en bred roll som omfattar kravställning till schemaritning och dokumentation
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • Arbete med elektronikkonstruktion inom fordonsbranschen
 • Arbete med säkerhetsklassade produkter
 • Om du har erfarenhet kring handhavande och testning i EMC-labb

Som person är du driven, självständig och en teamplayer. Du drar dig inte för utmaningar eller problemlösning utan detta ser du som en självklarhet i ditt dagliga arbete. Då intern som extern kommunikation är en stor del av arbetet ser vi att du är social och kommunikativ samt lyhörd för andras åsikter. Avslutningsvis tror vi att struktur och ett helhetstänk är viktigt då du kommer hantera och ansvara för olika projekt samtidigt.

ÖVRIG INFO

 • Start: Enligt överenskommelse, ambitionen är innan juli 2018
 • Omfattning: Heltid, direktrekrytering
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Sätra

Den här rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och Scanrecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Caroline Larsson, caroline.larsson@academicwork.se Tele: 0736446128, alternativt till stn04@academicwork.se

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa från ovanstående rekryterare eller från teammailen under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM ACADEMIC WORK

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

OM SCANRECO

Scanreco grundades 1984 i Södertälje och är ett bolag i kraftig organisk tillväxt. Scanreco är idag den ledande OEM-leverantören av professionella fjärrstyrningssystem till internationella kran- och maskintillverkare. Scanreco har utvecklat och levererat tillförlitliga fjärrstyrningssystem till alla delar av världen sedan 1980-talet vilket också varit nyckeln till framgång. OEM-leveransen är kärnaffär än i dag, men flera andra mobila applikationstillverkare har upptäckt Scanreco som leverantör av radio-/fjärrstyrningssystem för olika mobila applikationer. Scanrecos system kommunicerar med kundens system, vanligtvis via CAN-bus kommunikation.

Idag kan du hitta Scanrecos produkter i alla delar av världen. Deras globala närvaro gör att de kan arbeta med världens ledande kran- och maskintillverkare. Scanrecos globala närvaro stöds av ett växande nätverk av dotterbolag och distributörer.

Sök nu!