Elektronikkonstruktör för inbyggda säkerhetskritiska realtidssystem

Vi vill förstärka vårt HW-team med en erfaren elektronikkonstruktör för inbyggda realtidssystem.

ARBETSUPPGIFTER

Du jobbar i vårt kreativa och positiva HW-team som ingår i företagets utvecklingsavdelning. Som elektronikkonstruktör hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i teamet jobbar du med elektronikkonstruktion i ett brett perspektiv. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. schemaritning, layout, EMC, verifiering, kravställning och dokumentation för inbyggda säkerhetskritiska realtidssystem. Du är delaktig i hela produktutvecklingskedjan och arbetet innebär både framtagning av nya produkter samt uppdatering och förvaltning av befintliga. Du har många kontaktytor och är delaktig i hela processen från kravställning hos kund till serieproduktion. Som Elektronikkonstruktör är du även delaktig i att systemera produkterna tillsammans med andra funktioner i utvecklingsavdelningen. Tjänsten kan innebära någon enstaka resa per år såväl inom Europa som till andra världsdelar.

ERBJUDANDE

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som elektronikkonstruktör får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller datateknik med goda kunskaper inom kravställning, förstudie, simuleringar, schemaritning, layout, EMC, felsökning, verifiering och dokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet kring produktutveckling mot regulatoriska krav samt att du tidigare har arbetat med elektronikkonstruktion inom fordonsbranschen. Har du erfarenhet av säkerhetsklassade produkter och olika CAN-protokoll, jobbat i Altium eller utvecklat produkter för tuffa miljöer så är det meriterande. Det är en styrka om du arbetat med produkter innehållande radio. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas i rollen är du engagerad och strukturerad och finner glädje i att ta ansvar för helheten. Du strävar alltid efter att nå bästa resultat tillsammans med andra och har ett starkt intresse av att kontinuerligt hålla dig uppdaterad kring trender och nya tekniker inom elektronikkonstruktion. Kunden i centrum är en självklarhet, liksom viljan att alltid utveckla det som kan bli bättre.

SCANRECO AB

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i trivsamma lokaler i Sätra. För mer information om företaget – besök vår hemsida www.scanreco.se.

Sök nu!