Vi har tröttnat!

Om du vill vara först...

… med att få veta mer så kan du självklart kontakta oss direkt!

  Vi har tröttnat på att sitta bakom datorskärm! Fullvaxxade med antikropparna på plats och med bilarna tvättade och servade, börjar vi ladda för att sätta oss bakom ratten igen!

  Vi har ju så mycket att visa och berätta för er om vad som hänt på Scanreco!
  Till exempel:

  • att vi, mot många odds i en rytande pandemi, vuxit så det knakat! Vi närmar sig en nästan fördubblad omsättning jämfört med innan pandemin.
  • att vår produktportfölj har breddats ordentligt – vi tror att ni kommer att gilla det här extra mycket.
  • att vi har ökat produktionskapaciteten – och skeppar ut system som aldrig förr.

   

  Det här kan vi berätta mer om. Och om Scanrecos planer framåt. Men ännu mer så vi vill veta mer om er och vad som hänt och händer hos er. Hur kan vi hjälpa er? Säkert har det hänt saker på sistone. Kunder som vill ha snabba och pålitliga lösningar?

  Och så har vi det som genom utvecklingsfasen kallats G6…

  Det närmar sig lansering och vi kan inte säga så mycket mer just nu. Men vi kan avslöja att det har blivit så mycket mer än en ny generation produkter…

  Det är förvisso en ny produktgeneration i branschen, men det är även så mycket mer till er fördel än tidigare. När vi ses kan vi berätta.

  så innan vi ger oss av tänkte vi förvarna er om att...

  ... vi snart sätter oss bakom ratten!

  Vi tänkte att ni ska få chansen att hojta till, om att ni vill veta mer om Scanrecos planer och nyheter, innan vi lagt upp rutten för vår turné. Det vore ju synd om vi hunnit passera. Och så får vi chansen att köpa med oss fika, för det är alltid trevligt 😊!

  HOJTA (och läs om systemlösningar)!

  To show the FLEX offer

  Kompletta systemlösningar

  Snabbare väg till kundens "Tack för hjälpen!"

  Vi har hjälpt många företag i din bransch att leverera pålitliga radiostyrnings-lösningar till sina kunder. Både med så kallade lådor på magen och med handhållna fjärrkontroller som kan stoppas ner i fickan. Operatörens vardag har förenklats och blivit både säkrare och effektivare.

  I och med att vi nu breddar vår produktportfölj till att innehålla olika sensorer, stabilisatorer, joysticks, lastkontroller, regulatorer, LED-belysningar och mer därtill, så erbjuder vi kompletta systemlösningar. Du hittar allt på ett ställe (dock inte på vår hemsida än så länge, så du är först att få veta) och våra experter på kompletta systemlösningar hjälper dig hela vägen.

  Fyll bara i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss och bokar in ett stopp tillsammans med dig under vår kommande turné!

  OBS! Uppgifterna används bara av oss och endast för avsett ändamål. Du kan naturligtvis läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter här, om du vill.

  Boka ett möte före andra!

   Book a meeting

   Fill in your details in the form below, and an expert will get in contact with you.